JDE Masterclass

JDE Masterclass

Word ondergedompeld in de wereld van koffie en thee

Meld je aan

Wat je bij ons doet heeft impact. JACOBS DOUWE EGBERTS is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. In Nederland dragen ruim 2.100 collega’s bij aan het succes van toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR en Pickwick. Wat je hier doet, wordt opgemerkt en heeft impact. Dat zie je terug in onze organisatie, onze merken én in jouw eigen ontwikkeling. Benieuwd naar hoe jij impact kan maken? Ervaar het zelf en schrijf je in voor onze Online JDE Masterclass op 19 mei 2021.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de JDE Masterclass dompelen we je online onder in de wereld van koffie en thee en maak je uitgebreid kennis met de mensen achter onze merken. Je gaat samen met een team aan de slag met een echte case van JACOBS DOUWE EGBERTS, waarbij je uiteraard de nodige professionele ondersteuning krijgt. Aan het eind van de dag krijg je de kans om jouw impact te laten zien, door de uitkomst aan het Management Team te presenteren. 

De Online JDE Masterclass 

Dit jaar is de JDE Masterclass natuurlijk geheel online. Wij zorgen ervoor dat je achter je eigen laptop óók een mooie JDE-ervaring tegemoet gaat! Naast het werken aan de case leer je ons ook écht kennen. Je spreekt veel collega's, bijvoorbeeld tijdens de lunch of borrel, maar ook tijdens verschillende programma onderdelen. Natuurlijk houden we het programma verder nog een verrassing.

Na deze dag hopen we natuurlijk dat je onze passie voor koffie en thee deelt. Mocht de klik wederzijds zijn, dan gaan we kijken of je bij ons concreet aan de slag kunt in bijvoorbeeld een stage of startpositie.

Wie zoeken we?

We hebben plaats voor 20 ambitieuze laatstejaars masterstudenten die er klaar voor zijn om impact te maken. Ben jij er één van? Belangrijk is dat je in staat bent kansen te vertalen naar realistische plannen en de ambitie hebt om ze waar te maken. Verder zoeken we teamplayers die initiatief tonen, creatief zijn en plannen helder uiteen kunnen zetten. We staan daarbij voor elke studierichting open, zolang je maar in het laatste jaar van je masterstudie zit. 

Schrijf je in!

 

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan nu in. Je kunt je tot 12 april aanmelden met je CV en motivatiebrief. De telefonische voorselectie zal plaatsvinden tussen 19 en 28 april. Een online capaciteitentest maakt ook onderdeel uit van de selectieprocedure.

Schrijf je nu in

Charlotte Breuking

Oud Masterclass-deelneemster

"Tijdens de Masterclass had ik al meteen een goed gevoel bij de cultuur van JDE."

Laurianne Steenkamer

Deelneemster Graduate Program

"Het Graduate Program zorgt ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen."