Graduate Program

Graduate Program

Een vliegende start van jouw carrière

Via een uniek en gestructureerd ontwikkelprogramma, biedt het JDE Graduate Program je de kans om te groeien en impact te maken in je baan en toekomstig carrièrepad binnen JDE. In combinatie met praktijkervaring, continue feedback en coaching van je manager en ondersteuning van je collega’s, krijg jij de kans het verschil te maken binnen onze organisatie.

Het programma

Instromen doe je door te solliciteren naar een van onze startersbanen en succesvol te zijn in ons speciaal voor graduates ontwikkelde assessment. Het Graduate Program is een programma van 1,5 jaar, waarbij regie op je ontwikkeling centraal staat. Wij geloven erin dat je door middel van dit programma alle munitie krijgt om het verschil te maken in onze organisatie. Dit programma volg je naast je baan. Wij faciliteren en ondersteunen daarbij waar nodig. Het Graduate Program volg je niet alleen. Een van de grootste assets van het programma is je peer-group: een groep van graduates uit alle verschillende disciplines waarmee je het gehele programma zult doorlopen. We starten daarom pas een nieuw programma op als we minimaal 8 deelnemers hebben.

Jouw profiel

Jij hebt de drive, passie en ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen. Persoonlijke ontwikkeling is voor jou heel belangrijk. Daarnaast barst je van de goede ideeën, weet je hoe je verbinding met anderen maakt en durf je het initiatief te nemen.

En verder heb je:

  • Een afgeronde WO opleiding;
  • 0 tot 1 jaar fulltime werkervaring (stage ervaring niet meegerekend);
  • Jezelf ontwikkeld naast je studie door middel van bijvoorbeeld commissie en/of bestuurservaring; stage/werkervaring; ondernemerschap; sport, muziek of andere aantoonbare relevante ervaring;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De sollicitatie procedure

Stap 1: 

Update je CV en schrijf een motivatiebrief gericht op een openstaande startersfunctie.

Stap 2: 

Registreer je online (dit duurt in totaal max. 10 minuten).

Stap 3: 

Als we voldoende aanknopingspunten zien, dan nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek bij JDE. 

Stap 4:

Na het eerste gesprek volgt een online capaciteitentest. Bereid dit goed voor door te oefenen en zorg dat je op een rustige plek ongestoord de test kunt maken.

Stap 5:

Assessment dag: in ongeveer een halve dag zal je op een externe locatie een interview krijgen, een case oplossen en een persoonlijkheidstest maken.

Stap 6:

Als je bovenstaand proces succesvol doorlopen hebt volgt een aanbod! 

Charlotte Breuking

Brand Manager JDE Retail

"Tijdens de Masterclass had ik al meteen een goed gevoel bij de cultuur van JDE."

Laurianne Steenkamer

Process Improvement Engineer

"Het Graduate Program zorgt ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen."