Impact verhalen van collega's

Wat Chantal bij ons doet heeft impact

Chantal maakte in 3 jaar tijd al 2 promoties

Mijn naam is Chantal Anker (27) en ik werk bijna 3 jaar binnen de salesunit van Jacobs Douwe Egberts Professional.

Na het afronden van mijn Master in Entrepreneurship in 2015, ben ik mijn salescarrière gestart binnen de Sales Academy van JDE. De vliegende start die ik in de video benoem heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen! Maar eerst even terug naar het begin:

 

In september 2015 startte ik in het prospectteam van de afdeling Telesales, waar ik kennis heb mogen maken met acquisitie en met de prachtige koffie- en theeconcepten van het JDE-portfolio. Na vier maanden ben ik gestart in het retentieteam SME Noord-Nederland. Middels een hechte samenwerking met de rayonmanagers van de regio, heb ik hier een succesvolle bijdrage mogen leveren aan de salesresultaten van het team. De kracht van de Sales Academy is dat je leert door te doén, door van iedere “nee” een “ja” te maken, altijd te willen winnen en door middel van gezonde competitie elkaar beter maken! Daarnaast zorgen de één-op-één coaching-sessies en de sales modules ervoor dat je een ijzersterk fundament bouwt voor een verdere salescarrière.

 

In 2016 heb ik mijn volgende stap mogen maken: ik werd Rayon Manager Small Business in de regio Haarlem. In deze rol heb ik met passie het klantenbestand van de regio behouden en uitgebreid. Ik beleef veel plezier aan het meedenken met mijn klanten, het begrijpen van de behoeften en het creëren van unieke koffieconcepten. Hoe ik hier dagelijks beter in word? Wederom door te doen! Daarnaast is er een hoge frequentie van coaching-sessies, van zowel sales coaches als mijn eigen manager, met als doel mijn sales skills steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

 

Entrepreneurship is éen van de kernwaarden van Jacobs Douwe Egberts. In de functie van rayon manager ben ik ondernemer in mijn eigen rayon, waardoor ik er in slaag om bij te dragen aan het succes van JDE binnen de Out-of-Home markt. Deze successen, de ambitie en drive om beter te worden, maar vooral de wens om mij verder te ontwikkelen tot een stevige sales professional, hebben ervoor gezorgd dat ik wederom het vertrouwen heb gekregen om een mooie stap te maken. Per 1 augustus start ik dan ook in de rol van Accountmanager Medium Business, met als doel: Elk bedrijf te voorzien van het perfecte koffiemoment!

 

Wat Chantal bij ons doet heeft impact. Wil jij jezelf ook binnen 1,5 jaar ontwikkelen tot Sales Professional? Klik dan hier om meer over onze Sales Academy te lezen!

https://www.youtube.com/watch?v=1jm9f7H4QLA

Klik voor Chantals ervaring met de Sales Academy!