Graduate Program

Een vliegende start van jouw carrière

Via een uniek en gestructureerd ontwikkelprogramma, biedt het JDE Graduate Program je de kans om te groeien en impact te maken in je baan en toekomstig carrièrepad binnen JDE. In combinatie met praktijkervaring, continue feedback en coaching van je manager en een persoonlijke trainer, krijg jij de kans het verschil te maken binnen onze organisatie.

Het programma

Instromen op het Graduate Program doe je door te solliciteren op een van onze WO-startersbanen. We bieden een driejarig programma, opgedeeld in twee blokken: Discover & Strengthen Yourself en Leading Yourself & Others. Je geeft hiermee een kickstart aan je carrière. Wij geloven erin dat je door middel van dit programma alle munitie krijgt om het verschil te maken in onze organisatie. Dit programma volg je naast je baan. Wij faciliteren en ondersteunen daarbij waar nodig. Het Graduate Program volg je niet alleen. Een van de grootste voordelen van het programma is je peer-group: een groep van graduates uit alle verschillende disciplines waarmee je het gehele programma zult doorlopen. We starten daarom pas een nieuw programma op als we minimaal 8 deelnemers hebben.

Jouw profiel

Jij hebt de drive, passie en ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen. Persoonlijke ontwikkeling is voor jou heel belangrijk. Daarnaast barst je van de goede ideeën, weet je hoe je verbinding met anderen maakt en durf je het initiatief te nemen.

En verder heb je:

  • Een afgeronde WO opleiding;
  • 0 tot 1 jaar fulltime werkervaring (stage ervaring niet meegerekend);
  • Jezelf ontwikkeld naast je studie door middel van bijvoorbeeld commissie en/of bestuurservaring; stage/werkervaring; ondernemerschap; sport, muziek of andere aantoonbare relevante ervaring;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De sollicitatie procedure

Stap 1:
Solliciteer op een openstaande startersfunctie met je CV en een motivatiebrief. 

Stap 2: 
Als we voldoende aanknopingspunten zien, bellen we je op om je sollicitatie kort door te nemen. Daarna nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek bij JDE.

Stap 3:
Na het eerste gesprek volgt een online capaciteitentest. Bereid dit goed voor door te oefenen en zorg dat je op een rustige plek ongestoord de test kunt maken.

Stap 4:
Als je de test hebt gehaald nodigen we je uit voor een laatste gesprek, bij ons in Utrecht. 

Stap 5:
Als je bovenstaand proces succesvol doorlopen hebt volgt een aanbod! 

Stap 6:
Tijdens je onboarding bespreek je jouw opleidingebehoefte met je manager. Voor de start van het Graduate Program vindt nog een intakegesprek plaats.

Charlotte Breuking

Brand Manager JDE Retail

"Tijdens de Masterclass had ik al meteen een goed gevoel bij de cultuur van JDE."

Laurianne Steenkamer

Process Improvement Engineer

"Het Graduate Program zorgt ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen."