Hoe collega's impact maken

Wat Ulas bij ons doet heeft impact

Als Logistic Account Manager is Ulas' doel duidelijk: leveren!

"Mijn naam is Ulas Karadag en ik ben de Logistiek Accountmanager voor Retail op de afdeling Supply Chain in Nederland. Ik ben 31 jaar en al meer dan 11 jaar werkzaam bij JACOBS DOUWE EGBERTS. Ik ben in 2006 begonnen als uitzendkracht op de Customer Service afdeling als Customer Service medewerker. In eerste instantie zou ik hier maar 3 maanden zitten, ik had er namelijk nog helemaal niet over nagedacht om hier langer te werken dan die periode.

 

Echter kwam ik erachter dat werken bij JDE zoveel mogelijkheden bood. Het bedrijf heeft zoveel mooie categorieën onder één dak, stimulerende collega’s die je motiveren om het beste uit jezelf te halen en een organisatie die met je meedenkt over de volgende stap in je carrière. Ik wist het zeker, hier wil ik blijven werken.

 

Na 4 jaar op de Customer Service afdeling, kwam ik terecht op de Sales afdeling voor Retail Nederland. Hier heb ik in vier jaar tijd heel wat bijgeleerd over de commerciële kant van een FMCG-bedrijf als JDE. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van promotionele account plannen, het lezen en begrijpen van de verschillende marktonderzoeken en de toepassing hiervan bij mijn eigen klanten.

 

In november 2011 heb ik de stap gemaakt naar de Supply Chain afdeling. Na mijn 4 jaar op Sales was het tijd voor de volgende uitdaging. Met mijn geschiedenis op zowel Sales als Supply Chain was deze rol mij op het lijf geschreven.

 

Op dagelijkse basis ben ik nu bezig met het meten van de performance en het relatiebeheer van onze afnemers voor de Retail organisatie. Denk hierbij voornamelijk aan efficiëntie in transport (minder rijden met vollere vrachtwagens), orderprofiel management en het beheren van de Customer Service Levels. Daarnaast houd ik me bezig met het managen van onze interne KPI’s en zoek ik constant naar mogelijkheden om onze processen bij onze logistieke dienstverleners te verbeteren.

 

Wat ik belangrijk vind is dat ik, samen met mijn collega’s van Sales en Demand Planning, elke ochtend naar de huidige en de verwachte orders kijk en die dan tegen de huidige voorraad aanhoud. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat wij genoeg op voorraad hebben om bij alle klanten te leveren. De afgelopen jaren zijn wij dan ook door onze afnemers beoordeeld als één van de betere leveranciers in kruidenierswaren. Hoe gaaf is dat!

 

Als medewerker van Supply Chain is het doel voor ons duidelijk: zorgen dat onze producten overal verkrijgbaar zijn. Het is natuurlijk heel gaaf om te zien dat door jouw invloed op de Supply Chain iedereen elke dag een lekker bakje koffie of thee kan zetten."

 

Wat Ulas bij ons doet heeft impact. Benieuwd naar vacatures binnen Operations? Klik dan hier!