Hoe collega's impact maken

Wat Jeroen bij ons doet heeft impact

Jeroen groeide dankzij de Sales Academy door naar Rayon Manager

“Mijn naam is Jeroen de Graaf (25) en ik werk nu bijna drie jaar bij JACOBS DOUWE EGBERTS in Sales.

 

Tijdens de laatste fase van mijn opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch, zag ik via de website van JACOBS DOUWE EGBERTS de Sales Academy. Dit leek mij de uitgelezen kans om te starten in de sales bij een toonaangevend A-merk in de Nederlandse FMCG markt.

 

Koffie en thee, tegenwoordig niet meer weg te denken op de Nederlandse werkvloer. Met de geschiedenis van JACOBS DOUWE EGBERTS en Pickwick is het een hele eer om voor dit prachtige bedrijf te mogen werken in de zakelijke markt.

 

Het eerste half jaar heb ik commerciële afspraken ingepland voor de Rayon Managers in het Midden -en Kleinbedrijf door middel van telefonisch contact met prospects in heel Nederland.

 

Vervolgens heb ik de stap mogen maken naar Retentie, waar ik mede met de Rayon Managers van West-Brabant en Zeeland verantwoordelijk was voor het realiseren van verkooptargets door het behouden van bestaande klanten en winnen van potentiele klanten.

 

Inmiddels ben ik zelf ruim een jaar Rayon Manager voor Breda e.o. wat ik met ontzettend veel enthousiasme en gedrevenheid doe. Als Rayon Manager ben ik verantwoordelijk voor mijn bestaande klanten en zorg ik voor het winnen van nieuwe klanten. Op die manier draag ik bij aan het succes van JACOBS DOUWE EGBERTS in de zakelijke markt. Samen met tien andere collega’s in het Zuiden bestier ik het gezelligste deel van Nederland!

 

Het is ontzettend mooi om binnen JACOBS DOUWE EGBERTS van verschillende mensen het vertrouwen te krijgen en te kunnen doorstromen binnen mijn vakgebied. Dankzij de Sales Academy, waarbij voortdurend gecoacht en getraind werd in het professionaliseren van mijn sales skills, heb ik kunnen groeien tot Rayon Manager in de buitendienst. De training bestond uit de basisvaardigheden die je nodig hebt om te kunnen verkopen. De coaching was veelal on the job, waarbij tijdens mijn gesprekken werd meegeluisterd en ik de feedback direct kon toepassen.

 

Voor ieder bedrijf in iedere situatie hebben wij wel een geschikte oplossing. Ik kijk graag met bedrijven hoe we het koffie/thee moment nog waardevoller kunnen maken. Want zeg nou zelf; goede koffie en thee is toch GOUD waard?”

 

Wat Jeroen bij ons doet heeft impact. Wil jij jezelf ook binnen 1,5 jaar ontwikkelen tot Sales Professional? Klik dan hier om meer over onze Sales Academy te lezen!

Klik voor Jeroen's ervaring met de Sales Academy!